Slide

Jeg visualiserer din virksomheds DNA

Hej, jeg er Bjørn Sørensen – professionel fotograf med mere end 25 års erfaring. Jeg fortæller historier med billeder og video, der hjælper dig med at tiltrække de rigtige kunder og styrke dit brand.

Som professionel erhvervsfotograf har jeg altid skarpt fokus på at få din virksomhed til at tage sig absolut bedst ud. Uanset hvilket produkt eller hvilken ydelse, du tilbyder dine kunder.

Men professionel fotografi handler ikke kun om at tage billeder. Det handler mest af alt om at forstå, hvad du ønsker – og hjælpe dig med at opnå præcis dét ved at række ud efter dine kunder på den visuelt mest attraktive måde.

Når du allierer dig med mig, får du del i min viden og erfaring som fotograf for et utal af virksomheder i mange forskellige brancher. Jeg ved, hvad der får et billede til at virke hos beskueren – ham du gerne vil fange.

Min rådgivning er gratis. Har du en visuel udfordring, du ønsker hjælp til, så tøv ikke med at kontakte mig.

Bjørn Sørensen